Pollard Jachtbouw zoekt vakmensen

Pollard Jachtbouw zoekt vakmensen

Door de toename van de vraag naar de kwalitatieve schepen van Pollard Jachtbouw, zijn wij op zoek naar vaklieden. Op zeer korte termijn zouden wij aan ons team willen toevoegen:

  1. Scheepstimmerman of Meubelmaker (ervaring met maatwerk) m/v (MBO Niveau 2), voor het intimmeren van onze schepen in nauw overleg met onze klanten. Geen enkele inbouw is gelijk, dus creatief meedenken met klanten en adviseren ten aanzien van (on-)mogelijkheden is een must.
  2. Leerling Scheepstimmerman of Meubelmaker m/v (BBL Niveau 2). Een goede inzet en de wil om een heel mooi vak te leren.
  3. Lasser TIG MIG/MAG m/v, voor het lassen van onze stalen casco's en rvs-componenten die wij in eigen huis produceren.

Voor alle functies is het vereist dat je, naast een goede beheersing van je vakgebied, creatief kunt meedenken met de werf en haar klanten. Je werkt met een klein team van professionals en mét elkaar draag je zorg voor het tot stand komen van de kwalitatieve schepen van Pollard Jachtbouw.

Heb je interesse, neem dan contact op met Dhr. Henk Jan van de Kerke. Deze is te bereiken via telefoon: 06 2743 2767 of per e-mail: info@pollardjachtbouw.nl.

Contact Blijf op de hoogte

Laat uw e-mailadres achter, dan wij houden u op de hoogte van onze ontwikkelingen.

adres Elzenbroek 7
8331 VD Steenwijk, NL Social