Intro Coastliner 38 OC

De open kuip is qua ontwerp klassiek met alle moderne gemakken. Kenmerkend zijn het terugvallende boeisel, de lichte waaiersteven en de multiknikspant romp. Deze open kuip is de perfecte keuze voor de watersportliefhebber. De slimme indeling maakt de Coastliner OC een heus ‘ruimtewonder’. Dit schip wordt voorzien van een CE-B certificering, waardoor u een uiterst groot vaargebied heeft.

coastliner 38 OC

Highlights (1/3) Nagenoeg geheel gelijkvloers

De Coastliner OC wordt ingedeeld met salon en kuip op gelijk niveau. Het schip is verder geheel naar eigen wens in te delen. In samenspraak met de werf wordt voor u een schip gebouwd waarop u zich “thuis” voelt.

coastliner 38 OC

Highlights (2/3) Gangboorden rondom het schip

U heeft de keuze uit een 2-tal uitvoeringen. Eén met de gangboorden tot op het zwemplateau óf een open kuip over de volle breedte van het schip.

coastliner 38 OC

Highlights (3/3) Lage doorvaarthoogte

De lage doorvaarthoogte van veelal nog geen 2,5 meter, vergroot het vaargebied enorm. De beperkte diepgang, tot 1,1 meter, maakt het mogelijk om ook in de kleine slootjes van b.v. Friesland, Drenthe en Overijssel te varen.

coastliner 38 OC
Tijdloze stalen jachten van topkwaliteit

Specificaties Coastliner 38 OC

  • L / B / D 11.50 / 4.00 / 1.05 m
  • Krachtbron Volvo Penta D3 110 pk
  • Materiaal Staal
  • Brandstof / Drinkwater 500 / 500 l
  • Kajuiten 2
  • Waterverplaatsing 13 ton
  • CE-Keurmerk B

Contact Mogen we u een brochure aanbieden?

Heeft u interesse in dit jacht en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan snel een brochure aan of stel uw vragen via het contactformulier.

Contact Blijf op de hoogte

Laat uw e-mailadres achter, dan wij houden u op de hoogte van onze ontwikkelingen.

adres Elzenbroek 7
8331 VD Steenwijk, NL Social