Diensten Dit doen we ook voor u

Wij bouwen niet alleen uw droomjacht, maar verzorgen ook refits, winterstalling, onderhoud én de bemiddeling bij eventuele verkoop van uw jacht.

Refit Van minimale tot rigoureuze refit

Heeft u een (jong) gebruikt Pollard jacht aangeschaft of kan uw huidige jacht wel een upgrade gebruiken? Kies dan voor een refit en laat uw jacht weer helemaal voldoen aan uw huidige smaak en wensen. Van een nieuw dakraam tot een verfbeurt of complete upgrade van de keuken; wij realiseren het voor u, zo uitgebreid als u zelf wilt.

Pollard jachtbouw

Winterstalling Veilig gestald bij Pollard

Kies voor een betrouwbare en veilige winterstalling voor uw jacht, kies voor winterstalling van Pollard. Wij werken hierbij nauw samen met jachthaven Steenwijkerdiep. Bij ons profiteert u niet alleen van perfecte ligomstandigheden, maar ook van handige extra’s zoals een winterbeurt of uitgebreide onderhoudsbeurt vlak voordat uw schip weer te water gaat.

Onderhoud Onderhoud van A tot Z

Technisch onderhoud is van groot belang voor onbezorgd vaarplezier. Wij verzorgen al het benodigde onderhoud voor uw jacht. Of het nu gaat om reparatie- of inbouwwerkzaamheden, het bestellen van onderdelen of het reinigen van uw schip.

Pollard jachtbouw

Bemiddeling Bemiddeling bij de verkoop

Wilt u uw huidige jacht verkopen? Dan helpen wij u bij de verkoop. We plaatsen uw jacht op onze website en ondersteunen u bij de uiteindelijke verkoop. Soms kopen we het jacht direct van u over. Zo heeft u niets meer om naar om te kijken en kunt u zich volledig richten op wat nieuws.

Pollard jachtbouw

Benieuwd naar onze jachten?

Contact Blijf op de hoogte

Laat uw e-mailadres achter, dan wij houden u op de hoogte van onze ontwikkelingen.

adres Elzenbroek 7
8331 VD Steenwijk, NL Social