Kernwaarden Onze beloftes voor u

Op zoek naar een werf die garant staat voor een eerlijke hoogstaande-kwaliteit verhouding en die uw wensen werkelijkheid maakt? Maak kennis met de beloftes van Pollard Jachtbouw!

Kernwaarde Hoogstaande kwaliteit

Wij zetten ons op alle denkbare manieren in voor de klant. En graag gaan wij samen met u in gesprek om te kunnen voldoen aan al uw droomwensen. Ontworpen voor ongeevenaarde luxe en onvergetelijke momenten om door de ultieme balans te vinden tussen uniek vakmanschap en gedistingeerde en iconische eigenschappen. Dit is handgemaakte perfectie.

Hoogstaande kwaliteit

Kernwaarde Custom-build

Droomt u van een schip voor uw gezin of voor u en uw partner? Wij realiseren het voor u. Compleet custom-made; van de indeling tot en met de inrichting. Het levende, rondvarende bewijs van onze hoge kwaliteitsmaatstaven is onder andere de stijlvolle Pollard Silence, of wat dacht u van de stoere Coastliner of een mediterrane Pollard Cabrio? Samen met u creëren wij een jacht waarmee u zó uw droom in vaart!

Custom-build

Kernwaarde Robuuste duurzaamheid

Met onze gekwalificeerde vakmensen en ons professionele machinepark krijgt elk detail op uw jacht de aandacht die het verdient. Robuuste duurzaamheid staat centraal in de afwerking én de constructie. Van dat laatste getuigt het vele spantwerk in de lengte en de breedte. Het resultaat: extreem sterke en strakke casco’s. Niet voor niets zijn al onze schepen gegarandeerd zeewaardig dankzij een CE B-keuring.

Robuuste duurzaamheid

Benieuwd naar onze jachten?

Contact Blijf op de hoogte

Laat uw e-mailadres achter, dan wij houden u op de hoogte van onze ontwikkelingen.

adres Elzenbroek 7
8331 VD Steenwijk, NL Social