Kernwaarden Onze beloftes voor u

Op zoek naar een werf die garant staat voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding en die uw wensen werkelijkheid maakt? Maak kennis met de beloftes van Pollard Jachtbouw!

Prijs-kwaliteitverhouding

Prijs-kwaliteit verhouding

U betaalt geen overheadkosten »
Pollard jachtbouw

Robuuste duurzaamheid

Stalen jachten van topkwaliteit »

Kernwaarde Prijs-kwaliteitverhouding

Bij Pollard Jachtbouw garanderen we een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Onze werkwijze is back-to-basics, vanuit één en dezelfde werklocatie en zonder overheadkosten. Wij staan voor nuchtere bouw en staan bekend als ‘specialisten die bouwen vanuit hun passie’! Dat resulteert in een prachtig afgewerkt jacht. 100% waar voor uw geld.

Prijs-kwaliteitverhouding

Kernwaarde Custom-build

Droomt u van een schip voor uw gezin of voor u en uw partner? Wij realiseren het voor u. Compleet custom-made; van de indeling tot en met de inrichting. Het levende, rondvarende bewijs van onze hoge kwaliteitsmaatstaven is onder andere de stijlvolle Pollard Silence, of wat dacht u van de stoere Coastliner of een mediterrane Pollard Cabrio? Samen met u creëren wij een jacht waarmee u zó uw droom in vaart!

Custom-build

Kernwaarde Robuuste duurzaamheid

Met onze gekwalificeerde vakmensen en ons professionele machinepark krijgt elk detail op uw jacht de aandacht die het verdient. Robuuste duurzaamheid staat centraal in de afwerking én de constructie. Van dat laatste getuigt het vele spantwerk in de lengte en de breedte. Het resultaat: extreem sterke en strakke casco’s. Niet voor niets zijn al onze schepen gegarandeerd zeewaardig dankzij een CE B-keuring.

Robuuste duurzaamheid

Benieuwd naar onze jachten?

Contact Blijf op de hoogte

Laat uw e-mailadres achter, dan wij houden u op de hoogte van onze ontwikkelingen.

adres Elzenbroek 7
8331 VD Steenwijk, NL Social