Intro Silence Cabrio 36

De Silence Cabrio 36 is uitermate geschikt voor water met een geringe diepgang en wateren met een geringe doorvaarthoogte. Uiterlijke kenmerken zijn stoer, door zijn dubbel uitgevoerde verschansing. Het schip heeft fantastische vaareigenschappen en is opvallend ruim van binnen. De Silence Cabrio 36 is een goede keuze als u van open varen wilt genieten.

silence 36 oc

Highlights (1/3) Stoer uiterlijk

De Silence Cabrio 36 beschikt over een fraai uiterlijk door zijn dubbele verschansing. De romp loopt door tot aan het eind van het zwemplateau wat het schip een robuust uiterlijk meegeeft.

silence 36 oc

Highlights (2/3) Open varen

Beleef de sensatie van open varen. De Silence Cabrio 36 is uitermate geschikt om te genieten van de natuur. Door zijn geringe doorvaarthoogte en diepgang kunt u op plaatsen komen die voor anderen niet bereikbaar zijn.

silence 36 oc

Highlights (3/3) Ruim bemeten interieur

De Silence Cabrio 36 beschikt over alles wat een aangenaam verblijf aan boord aantrekkelijk maakt. U beschikt o.a over een slaapkamer, keuken douche / toilet en een salonbank aan boord. Kortom de Silence Cabrio 36 maakt Cabrio varen tot een belevenis.

silence 36 oc
Tijdloze stalen jachten van topkwaliteit

Specificaties b.v. Silence Cabrio 36 OC

  • L / B / D 10.95 / 3.80 / 0.95 m
  • Krachtbron 80 pk Yanmar
  • Brandstof / Drinkwater 300 / 300 l
  • Kajuiten 2
  • Waterverplaatsing 11 ton
  • CE-Keurmerk CE/C/B

Contact Mogen we u een brochure aanbieden?

Heeft u interesse in dit jacht en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan snel een brochure aan of stel uw vragen via het contactformulier.

Contact Blijf op de hoogte

Laat uw e-mailadres achter, dan wij houden u op de hoogte van onze ontwikkelingen.

adres Elzenbroek 7
8331 VD Steenwijk, NL Social